Cat Poti Slabi Cu Pantaloni De Slabit

Foarte multe persoane care vor sa foloseasca pantaloni de slabit se intreaba cat poti slabi cu acestea. Este o intrebare excelenta, insa inainte de a asculta povestile altora de succes, va recomand sa luati in considerare ca cele mai bune rezultate se obtin atunci cand:

  • Tineti o dieta – nu este necesar sa tineti o dieta foarte stricta. Este suficient sa incepeti sa aveti o alimentatie bazata pe alimente sanatoasa si recomandate in dieta. Am pregatit in acest sens un articol complet pe blog pe care va invit sa-l cititi indiferent daca va hotarati sa folositi sau nu pantalonii de slabit.
  • Faceti miscare zilnic – foarte multe persoane se sperie la ideea de a face miscare fara a lua in considerare ca pentru a slabi si a avea un stil de viata sanatos nu este musai alergati zeci de kilometri. Este suficient sa incepeti progresiv sa faceti mai multe miscare. O puteti face prin a incepe sa mergeti mai mult pe jos, sa alergati pe distante scurte, sa mergeti pe bicicleta, role etc. Din nou, v-am pregatit un articol aici.

Concret, cat poti slabi cu pantalonii de slabit?

Intrucat rezultatele nu sunt aceleasi pentru toate persoanele si depind de mai multi factori, consider ca cel mai corect este sa prezentam o parte din rezultatele pe care le-au obtinut o parte dintre clientii nostri, impreuna cu alte detalii:

[wpsm_testimonial by=”Anca Maria” ] Am folosit pantalonii de slabit timp de 3 luni, perioada in care am slabit 15 kilograme. Am tinut dieta Dukan si am alergat de 2 ori pe saptamana.
[/wpsm_testimonial]