Cum poti slabi la picioare?

Cum poti slabi la picioare?

Ca sa arzi grasimea de pe coapse ai nevoie sa tii nu doar o dieta, ci sa faci si exercitii fizice. Imbinand aceste doua activitati poti sa arzi grasimea nu doar de pe coapse, ci si din alte regiuni ale corpului. Toata lumea stie ca, pentru a slabi, trebuie sa arzi grasimi, lucru care se intampla atunci cand organismul le transforma in energie, printr-un procedeu ce este numit ketoza.

Totusi, atunci cand grasimea este convertita in energie, aceasta este luata de pe tot corpul, nu doar dintr-o singura zona. Ca urmare, ca sa scapi de grasimea de pe picioare, se recomanda adesea sa-ti lucrezi cu tot corpul.

Cum poti sa arzi grasimea de pe coapse?

O varianta foarte buna pentru a arde grasimile, insa fara sa pui presiune prea multa pe articulatii, este sa practici un sport ca inotul ori ciclismul, mai ales acum ca se apropie sezonul cald. Aceste variante sunt foarte bune, mai ales daca ai probleme cu articulatiile, deoarece nu sunt sporturi de impact cum este joggingul. Aceste sporturi trebuie sa fie practicate cel putin timp de o ora, de cate trei ori pe saptamana.

O varianta la fel de buna este sa practici un sport de echipa. Deoarece spiritul competitiv te poate motiva, facand depunerea de efort fizic sa para mai usoara, vei arde calorii intr-un numar mai mare decat ai crede. Poti sa joci fotbal, tenis ori baschet sau chiar sa mergeti cu rolele in grup. In cazul in care nu iti place deloc sa faci sport, cea mai buna varianta este sa mergi cat mai mult.

Cum poti sa slabesti la picioare fara sa faci sport

Mersul e un exercitiu fizic foarte important pe care il trecem foarte des cu privirea. Tinand cont de greutatea pe care o ai si de viteze cu care te deplasezi, poti sa arzi intre 100 si 400 de calorii intr-o ora. De asemenea, un alt avantaj pe care il prezinta mersul este ca nu te solicita la fel de mult ca ciclismul, alergatul ori inotul.

Ce exercitii fizice sunt bune pentru a slabi la picioare

Ca sa slabesti la coapse, poti sa realizezi o serie de exercitii, ca fandarile si genuflexiunile, dar si extensia soldurilor si presa pentru abductori. Aceste exercitii nu sunt foarte greu de realizat, dar sunt foarte utile pentru a te ajuta sa slabesti.

Ce dieta trebuie sa tii ca sa slabesti la picioare?

Cel mai important lucru este sa incerci sa elimini dulciurile din dieta lichida. Trebuie sa eviti sa consumi bauturi acidulate, sucuri din fructe sau chiar bauturi energizante, deoarece toate acestea dispun de o cantitate foarte mare de zahar, care nu te ajuta deloc la slabit. Acestea trebuiesc inlocuite cu apa plata, care nu este doar mai sanatoasa, ci si mai ieftina. Se recomanda ca bei macar doi litri de apa pe zi. O alta varianta este sa consumi ceai verde, de asemenea, fara zahar

Slabeste urmand aceste recomandari si vei reusi sa ai picioarele pe care ti le doresti cu usurinta.

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *