Tag - corset modelator talie barbati

Cand vorbim de corset modelator talie barbati, ne referim in primul rand la soldatii britanici sau cei germani. Trupele regale britanice erau impunatoare prin stralucire si eleganta dar si prin barbatii bine facuti si armonios conturati de uniforme dar si de corsetele modelatoare purtate pe dedesupt.

La fel, soldatii germani purtau corsete pe sub uniforma atunci cand participau la paradele militare, momente in care se dorea afisarea unei imagini unitare de putere si sanatate debordanta.

Ulterior barbatii care isi doreau sa isi ascunda burtica sau colaceii au inceput sa apeleze la aceasta metoda usoara si confortabila anstfel incat moda ce presupune purtarea unui corset modelator talie barbati a revenit in forta in ultimii ani.

Moda si feminism: Dr. Inès Gaches-Sarraute si cautarea unui corset sanatos

Portret al doctorului Inès Gaches-Sarraute intr-un articol care comenteaza cercetarea si practica unui corset modelator (printre altele), anii 1890. Inainte de a continua, va voi cere sa cititi aceasta postare avand in vedere urmatoarea declinare a responsabilitatii: Nu citesc / vorbesc fluent franceza. Prin urmare, traducerile furnizate mai jos sunt oferite de Google Translate, ceea ce nu este perfect. Am Incercat sa verific traducerile prin mai multe dictionare pentru a ma asigura ca nu interpretez gresit intentia autorului, dar uneori lucrurile...

Citeste mai mult...