Pantaloni de slabit Neopren

Pantaloni de slabit Neopren

Femeile din ziua de astazi sunt mereu in cautarea celor mai bune formule prin care sa arate bine si sa fie mai increzatoare in corpul lor. Atunci cand vine insa vorba de slabit si mentinerea formei fizice, femeile moderne nu mai au timpul necesar pentru proceduri costisitoare, care sa le manance ore pretioase din timpul zilnic, impartit intre munca la birou, treburile casnice si copii.

Din acest motiv, una dintre principalele probleme cu care se confrunta acestea – surplusul de greutate si grasimea de pe coapse si solduri au acum un inamic pe masura: pantalonii pentru slabit. Iar dintre toate produsele care exista la ora actuala pe piata, pantalonii de slabit din Neopren sunt alegerea majoritatii femeilor care vor sa scape de kilogramele in plus si dobandeasca o tinuta de invidiat.

Cateva cuvinte despre neopren

De unde a aparut insa aceasta predilectie a producatorilor de pantaloni de slabit pentru neoporen? Pana nu demult, pantalonii de slabit si alte produse asemanatoare erau confectionate din materiale termorezistente, capabile sa retina caldura la nivelul corpului, dar fara a fi capabile sa ofere si un aspect atragator. Astfel s-a ajuns la neopren, un material aproape revolutionar, care a reusit sa devina in scurt timp vedeta produselor de vestimentatie pentru slabit si nu numai.

In ciuda folosirii de curand la scara larga, neoprenul nu este un material chiar atat de nou. Acesta a fost inventat inca din anii `30 ai secolului trecut, fiind folosit ulterior pentru construirea costumelor de scafandru. Acesta are la baza o combinatie de cauciuc si material textil, care are capacitatea de a se plia pe forma anatomica a corpului, datorita elasticitatii sale.

Adevaratele sale proprietati miraculoase constau insa in capacitatea de a retine caldura emanata de corpul uman si de a o retransmite inapoi acestuia, bazandu-se doar pe energia proprie a celui care il poarta. Ulterior, neoprenul a inceput sa fie folosit si la confectionarea costumelor de baie, descoperindu-se ca acesta are si proprietatea de a proteja eficient corpul de razele ultraviolete.

Folosirea neoprenului la pantalonii pentru slabit

Toate aceste proprietati sunt exploatate din plin astazi de industria medicala, care a descoperit in neopren o modalitate eficienta de reducere a greutatii corporale, o preocupare din ce in ce mai mare a persoanelor supraponderale. Astfel, pantalonii pentru slabit din neopren se bazeaza pe proprietatea acestui material de etanseizare a corpului si de a nu lasa caldura umana sa treaca.

Mai trebuie precizat faptul ca pantalonii pentru slabit nu folosesc doar neoprenul la fabricatie. Practic, acestia sunt conceputi cu trei straturi, primele doua fiind de absorbire a transpiratiei emanate de corpul uman si de redistribuire a caldurii. Neoprenul este materialul de suprafata, care are rolul de a mentine caldura emanata de corpul uman, creand totodata presiunea necesara pentru masarea corpului si redistribuirea uniforma a caldurii in corp.

Cat priveste avantajele pantalonilor de slabit din neopren, acestea sunt multiple. In primul rand, acestia ard grasimile in mod eficient, fara efort din partea ta. De asemenea, sunt elastici si comozi, fiind rezistenti la purtare. Nu in ultimul rand, au un aspect placut, putand fi purtati la treburile casnice, afara ori la sala de sport.

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


You've just added this product to the cart: